Gratis Dropping Hearts steunen? Hoe kan dat?
 

Wel, dat kan met de steun Trooper. Maar vooraleer u uw bankkaart tevoorschijn haalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit.

Elke vereniging die bij Trooper intekent heeft een unieke Trooperpagina, de onze is deze trooper.be/droppinghearts.

 

Op deze pagina staan links naar een behoorlijk aantal webshops, waaronder heel wat van de meestgebruikte. Wanneer u via die links op de Trooperpagina klikt dan de weet de shop dat u Dropping Hearts wil steunen. De link doet het werk, en u kan gewoon shoppen zoals u normaal shopt, zonder 1 euro extra uit te geven.

 

Van elke aankoop die u doet, gaat er een percentje naar Dropping Hearts. Iedereen blij!

Hoe werkt Trooper
Trooperbot

En met de Trooperbot maakt u het zich helemààl gemakkelijk!


Trooperbot is een plugin voor uw browser (voorlopig enkel voor Chrome, Firefox en Safari) die vermijdt dat u bij het shoppen telkens langs de Trooperpagina van Dropping Hearts moet gaan als u wilt gaan steunen.
Download de plugin nu en volg de instructies, het duurt maar twee minuten. Klik hier op je favoriete browser(s) om rechtsreeks naar de downloadpagina van de plugin te gaan: Google Chrome, Safari en Firefox.

Wat doet Trooperbot voor u?
Telkens waneer u op een Troopershop komt, zal Trooperbot verschijnen (“bliep, bliep, Troopershop gevonden"). U klikt vervolgens om Trooper te activeren, Trooperbot stuurt het nodige naar TrooperHQ en de monnies zijn binnen.

 

Wat moet u bijgevolg niet meer doen?
U hoeft zelf niet meer aan aan Dropping Hearts of Trooper te denken bij het shoppen. Trooperbot doet dat vanaf nu voor u! Bovendien moet ook niet meer gaan zoeken of uw favoriete shop tussen de honderden Troopershops staat.

 

Let op!

Trooperbot voldoet niet aan de technische specificaties van Coolblue en Collect&Go. Hierdoor zal hij niet bliepen wanneer u rechtstreeks naar deze webshops surft. Geen paniek, ze steunen Dropping Hearts nog steeds met veel plezier via trooper.be/droppinghearts.

©2020 by Dropping Hearts

Dropping Hearts vzw

 

Maatschappelijke zetel: Biststraat 24 - 1910 Nederokkerzeel (Vlaams-Brabant, België)

Voorzitter: Evrard Valvekens

​Ondernemingsnummer 0707.564.520

Rekeningnummer BE28 0018 4921 0020

info@droppinghearts.be

m.me/1909904719045491

Powered by 

Origineel webontwerp ©2018 by Joost Elli.