top of page

Steunacties

Ook Dropping Hearts steunen? 

info@droppinghearts.be m.me/1909904719045491

20 oktober 2018

FCM Travel Solutions |

New Office Event

FCM Travel Solutions Belgium regelt uw zakenreis tot in de puntjes, dat heet een open deur intrappen. Ze houden daar van mensen, maar dat gaat verder dan hun klanten alleen. Lees er hun beleid voor duurzaam ondernemen maar op na: ook een gezonde samenwerking met en het welzijn van werknemers, aandeelhouders en leveranciers worden hoog in het vaandel gedragen, telkens met oog voor het milieu.

FCM Care is het wereldwijde gemeenschapsproject van FCM Travel Solutions dat is ontworpen om lokale gemeenschappen op een sociaal niveau te ondersteunen. Dat vertaalt zich in heel concrete acties, van het adopteren van een Braziliaans kind met Kerstmis tot het geven van geschenken aan verweesde kinderen in Vietnam.  
FCM Travel Solutions Belgium is partner van het Belgian Paralympic Committee. 

Vanaf 2016 kon ook de vzw Non-Profit Belgium rekenen op de sympathie van directrice Veerle Denaux met gulle bijdragen aan de projecten in Sri Lanka en Malawi. Dankzij FCM Travel Solutions konden we een aantal nevenprojecten realiseren die anders onmogelijk zouden zijn gebleken. 

In oktober 2018 wijdde het bedrijf haar nieuwe Zaventemse kantoren in. Op het schitterende event dat daarbij hoorde kreeg het al even prille Dropping Hearts een unieke kans zich een eerste keer te gaan voorstellen aan de buitenwereld. Waarvoor oprecht veel dank, mevrouw Denaux.

 

Meer informatie over de FCM-community .
 

20 oktober 2018

Gert Deno | 50

Dropping Hearts: What the f*ck is dat nu weer?

 

De vzw Non-Profit Belgium groeit uit tot Dropping Hearts. Dropping Hearts is nieuw en dan hoop je natuurlijk dat mensen de weg naar je vinden. En dat ze een beetje begrijpen waar het allemaal om draait. Want natuurlijk willen we geld in het laatje krijgen, laten we daar niet flauw over doen. Om onze dromen — en vooral die van anderen — te verwezenlijken. Want dat is waar we willen voor staan: andere kleine welzijnsorganisaties helpen hun initiatieven tot een goed einde te brengen. Die laatste flinke duw in de rug, die wil Dropping Hearts geven. En dan moet je het als kleine nieuwe speler op de grote markt van welzijnsorganisaties in de eerste plaats hebben van steun uit je onmiddellijke omgeving.
Afgelopen zaterdag kregen we voor de eerste keer die steun. Gert Deno, een goede kennis van Evrard, was 50 geworden en daar hoorde een groot feest bij in het Vlaams-Brabantse Haacht. Bloemen noch kransen, had Gert vooraf gezegd. In de plaats daarvan vroeg hij de genodigden hun geld te schenken aan Dropping Hearts. 
En dat het een leuk partijtje werd! De Franse groep AMX maakte het feestje compleet. Een ferme dank u wel, Gert, vanwege Dropping Hearts. 

bottom of page